JULIE BRANDT INTERIOR & DESIGN tilbyder rådgivning og full service-løsninger vedrørende bygge- og renoveringsprojekter, arkitektur og boligindretning. Gennem årene har vi opbygget et stærkt netværk af leverandører, håndværkere og konsulenter, som vi samarbejder med i udviklingen af vores design. Sammen sikrer vi, at alle vores projekter har gennemført kvalitet og en unik finish - tilpasset kundens ønsker og behov.

Julie arbejder gennem JB Design Studie også med design og konceptudvikling af livsstilsprodukter og interiør på egne og andre virksomheders vegne.

Når vi renoverer eller indretter handler det om at lytte til kundens individuelle behov og se dynamikken i familien for dermed at integrere funktionaliteten med æstetikken og skabe et personligt udtryk. På den måde bliver det et personligt hjem med sjæl, hvor kunden kan genkende sig selv.
 

 
about3.jpg
about4.jpg
 

Vi har lang erfaring med renoveringsprojekter, og i samarbejde med dig som kunde laver vi koncepter, moodboards, arbejdstegninger og skrevne specifikationer, så alle aspekter ved projektet bliver tydeliggjort. Vi samarbejder tæt med eventuelle arkitekter, entreprenører, leverandører og andre medvirkende og sikrer, at det overordnede design, budgetter og tidsplan bliver overholdt og gennemført til mindste detalje.

Istandsættelser og indretninger med kvalitetsmaterialer, innovativt håndværk og unikke objekter. Med en kompromisløs tilgang til komfort, en harmonisk farvepalet, samt leg med kontraster og stilarter, skabes et æstetisk samspil tilpasset individuelle behov. Resultatet er et underspillet luksuriøst look med sjæl.

Indretningen i hjemmet skal fortælle en historie og afspejle et personligt udtryk. Der skal være særlige detaljer, for det er de små ting, der skaber helheden og former et hjem. Farver, stilarter og materialer skal balanceres til en rar og unik atmosfære. Vi arbejder med et klassisk formsprog iblandet elementer og dekorationer, der er mere moderne og utraditionelle. Et hjem må gerne have dualiteter og kontraster, der skaber spænding i indretningen, og vi kan godt lide at lege med forskellige tidsaldre og udtryk, at sætte det nostalgiske sammen med det moderne, det underspillede mod det luksuriøse. Vores udtryk er eklektisk og med evig fokus på komfort uden at gå på kompromis med æstetikken. Vi arbejder altid med kvalitetsmaterialer, da de ældes med ynde.

Vi hjælper dig med at finde smukke, cool og unikke effekter, der passer til dig. Vi har et stort netværk af leverandører over hele verden og elsker at finde ting, som måske netop bliver den detalje, der fuldender det nye hjem på forunderlig vis. Vi har også erfaring med at få lavet specialfremstillede møbler, så mål og former tilpasser sig hjemmet - og ikke omvendt.

 
 

Julie Brandt

Jeg er opvokset i mode- og interiørbranchen, i 1994 åbnede jeg med Michala en af Europas første high end mode- og livsstilsbutikker, Rue Verte, i Ny Østergade, København.

Jeg har gennem hele mit liv beskæftiget mig med design og indretning, både i Rue Verte, Margit Brandt samt med brand i eget navn. Jeg voksede op i et hjem omgivet af de smukkeste ting, der alle sammen var unikke og fortalte en historie. Jeg elskede at følge med i mine forældres designvirksomhed og utallige renoveringer af smukke ejendomme. Resultaterne var næsten fortryllende, og det slog mig, hvor meget materialevalg, sammensætning af stilarter og detaljer betyder for det endelige resultat. Jeg fik tidligt en passion for at skabe universer, udvælge materialer og eksekvere processen - altid med kærlighed til detaljen. Noget som præger alle mine projekter i dag.

Hele processen med at indrette minder meget om processen når man designer en kollektion af modetøj, eller skaber et nyt koncept, og det er det skabende element, jeg elsker at være en del af. At se en idé blive til virkelighed og at føre ideen helt til dørs, tænke over hver en lille detalje - det ligger ganske enkelt i mit hjerteblod.

Siden 1996 har jeg bygget, renoveret, istandsat og indrettet adskillige private boliger og mindre virksomheder. Min passion for design, interiør og indretning og min lyst til udvikling gav mig ideen til, at vi i Rue Verte i 2006 startede en eksklusiv interiør-og møbelforretning. Her forhandles eksklusive og moderne møbler samt livsstilsprodukter fra internationale designere. (www.rueverte.dk).

I dag er jeg indehaver af JULIE BRANDT INTERIOR & DESIGN og THE BRANDT og designer og driver de hertil hørende spændende projekter.