FRA idé til produkt

Når man har en idé til et nyt produkt, er der mange aspekter at tage hensyn til: Produktet skal have en klar visuel identitet, et personligt touch, en særlig fortælling eller funktion, der appellerer til forbrugeren. Helhedsoplevelsen af produktet skal kort sagt strømlines. Vi bidrager med den kreative udvikling og bygger bro mellem produkt, design, produktion, salg og visuel merchandising.

20 års erfaring med konceptudvikling

Vi har lang erfaring indenfor konceptudvikling, design og produktion og et stort netværk af producenter, designere, grafikere og andre, som vi samarbejder med. Udover at konceptudvikle og designe procesoptimerer og sparrer vi med samarbejdspartnere om diverse projekter.

juliebrandt-concept2.jpg

Vi elsker at skabe universer

Vi er visionære, har forståelse for forbrugeren, analyserer markedet og relevante trends for afdækning af målgruppe og segmentering.  Og vi har lang praktisk erfaring med strukturering af produktion og leveringsflow. Vores styrke ligger i forståelsen af og erfaringen med den holistiske tilgang - at skabe balance mellem det kreative og processerne.

Vi er ildsjæle, der elsker at skabe universer og produkter.

juliebrandt-concept1.jpg