Transform your home aestetics

Vi kan forvandle, forbedre og forny dit hjem.

Din nuværende bolig har formodentlig langt flere muligheder, end du forestiller dig. Lad os se på din bolig med friske øjne og guide dig i forhold til ombygninger, istandsættelse, køb af nyt interiør og indretning.

Vi besøger dig i dit hjem og drøfter dine ønsker til funktionaliteten og stilen i din bolig. Sammen gennemgår vi dit hjem og diskuterer mulighederne for forbedringer og ændringer. Vi rådgiver og inspirerer om farve- og materialevalg, valg af møbler/ommøblering, belysning, indkøb af nyt interiør m.v. Efterfølgende laver vi moodboards og beskrivelser af alt, hvad vi har talt om.

Vi kan også stå for udvælgelse eller produktion af materialer, møbler, interiør, unikke objekter og kunst samt koordinering af den praktiske udførsel af de ændringer, som du vælger at gennemføre.

”At tilføre de rigtige ting og detaljer, så man kan mærke en sjæl og stemning, der udtrykker, hvem der bor og ikke mindst lever i huset. For det handler netop om at leve og føle sig hjemme i sit univers. Det gør man, hvis æstetikken er i højsædet, uden at funktionaliteten negligeres.”

 

 
juliebrandt-staying3.jpg
juliebrandt-staying4.jpg
test4.jpg